Prijzen

echo-consult 3 –  2D/3D/4D  opname +USB-PAKKET

  • Bezoektijd is ongeveer 50 -60 min
  • 20-30 min opname in 2D, 3D/4D en Fetal Realistic View  op USB
  • minimaal 10 zwart/wit foto’s
  • 4 kleurenfoto’s in 3D/4D en de rest op de USB-stick
  • in een leuk fotomapje
  • Prijs is 125,00 euro 

echoconsult 4

Een ‘strippenkaart’ voor het vastleggen van uw kindje op USB in 2D en 3D/4D

 • Op 2 momenten van 30 min. In de zwangerschap;- rond 18 – 20 weken

– rond 26 – 30weken                     160,00 euro

 • op 3 momenten van 30 min. in de zwangerschap;

– 14 weken

– 20 weken
– 26 weken
of een nader eigen te bepalen tijdstip in de zwangerschap      220,00 euro

Ook kunt u natuurlijk een “ECHO-KADO “ geven aan de a.s. ouders
U kunt zelf het bedrag bepalen!

U kunt bij mijn buro niet pinnen !
Ik verzoek U daarom vriendelijk, contant te betalen.

DOWNLOAD HIER UW AANVRAAGFORMULIER MET DE VOORWAARDEN EN DE PRIJSLIJST

Maatregelen mbt het C O R O N A V I R U S

Beste zwangere,
Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, en de zorg te kunnen waarborgen, zijn wij genoodzaakt om maatregelen te nemen om te voorkomen dat jullie ziek worden.Maar ook dat wij als zorgverleners niet besmet raken en kunnen blijven werken.Daarom vragen wij jullie medewerking voor een aantal besluiten die vanaf nu gelden:

 Wij schudden geen handen, en dragen een mondkapje.

 Je kunt je handen wassen bij binnenkomst in het toilet en in de wachtkamer.

 Er wordt dringend verzocht om samen met je partner of alleen te komen.

 Kom gewoon op tijd en niet te vroeg. Dit om te voorkomen dat de zwangeren en hun partners, elkaar tegenkomen in de hal of wachtkamer.

 We maken voorlopig alléén medisch noodzakelijke echo’s. Alleen medische echo’s zoals de 20 weken echo, placenta-controles en groei-echo’s. Dit om alle contact-momenten zo kort mogelijk te houden, de focus ligt op het bieden van medisch noodzakelijke zorg. Alle pretecho’s worden geannuleerd en niet meer ingepland. Ook worden er géén filmpjes meer gemaakt op de USB-stick, omdat dit simpel weg te veel tijd in beslag neemt.. ( Er werd, indien gewenst, een filmpje gemaakt ná het onderzoek, voor de familie thuis. Hier werd 15 minuten extra tijd voor ingepland.) De zwangere mag eventueel zelf filmen met de telefoon, beeldbellen en/ of facetimen met haar partner, als deze door omstandigheden er niet bij kan zijn.

 Ben jij of je partner verkouden, grieperig of heb je koorts (>38 graden), meld het telefonisch bij ons. Je kunt altijd in spreken op de voicemail of mailen; info@echopraktijktineke.nl.

 Als jouw partner klachten heeft overleg het even, er zijn hier wel mondkapjes in de praktijk.

 Telefonisch overleg bij twijfel is uiteraard ten allen tijde mogelijk, als er niet wordt opgenomen, spreek dan alsjeblieft in, je wordt aan het einde van de dag teruggebeld.

 Zorg er voor dat je de evt benodigde verwijzing meehebt of door hebt laten sturen door de verloskundigenpraktijk die je begeleidt in de zwangerschap. Dit scheelt administratie-tijd.

Veilige zorg voor jou, je baby en gezin, en onszelf, blijft ten alle tijd voorop staan! Om onze praktijk de komende weken draaiende te houden en niet bij te dragen aan verdere verspreiding van het virus, zien wij spijtig genoeg geen andere oplossing. Deze maatregelen gelden eerst t/m 1 juni 2021, wij handelen hiermee naar inzichten van het RIVM en de GGD. Indien er aanvullende maatregelen nodig zijn of maatregelen komen te vervallen, zullen wij jullie op de hoogte stellen. En je kunt het volgen op de website en op de Facebookpagina.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking, we hopen met deze maatregelen verdere verspreiding van het virus in onze regio te kunnen beperken.
Pas goed op jezelf en elkaar en blijf gezond!
Met vriendelijke groet,
Tineke